Ziggo Dome

Ziggo Dome

Maak uw avond compleet: dineer en overnacht in het bijzondere Fletcher Hotel Amsterdam! Er is géén betere locatie om uw avond uit mee te beginnen dan bij ons Fletcher Hotel.

Een waanzinnig SKYrestaurant Pi op grote hoogte biedt u mogelijkheden voor à la carte dining, private dining, borrels, fingerfood VIP dining en fingerfood. De SKYbar en SKYlounge Pi zijn ideaal voor ontvangsten, cocktails, snacks en bieden een topbelevenis voor jong en oud. Alle 120 viersterren kamers beschikken over alle luxe en comfort voor een heerlijk verblijf.

Vervoer

Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tegen betaling kunt u hier gebruik van maken. De eerste vier uur is gratis en daarna is het €3,- per uur, met een maximum van €16,- per dag. Tevens bieden wij een shuttle service* naar en van de Ziggo Dome.

* De shuttleservice rijdt op 1 vast tijdstip afhankelijk van het concert (€5,- p.p. per rit). De shuttle moet tenminste 24 uur van te voren gereserveerd worden. Shuttle reserveringen vanaf 24 uur voor datum van aankomst zijn niet gegarandeerd. 
 

​ 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.