Hotel Amsterdam met luxe SKY Restaurant PiFuturistisch designhotel centraal gelegen aan de A9 en A2

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam, aan de A2 en de A9, ligt Fletcher Hotel Amsterdam. Het gloednieuwe futuristische designhotel is een echte eyecatcher. Het kan omschreven worden als een unieke bestemming in Amsterdam. Het hotel is rond en ontworpen door de wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel. De jonge designer Robert Kolenik tekende voor het warme interieur dat een contrast vormt met het exterieur

Luxe desginhotel

Het 60 meter hoge hotel beschikt over 120 luxe designkamers en zes multifunctionele vergaderruimten. Op de bovenste etages vindt u SKYlounge en SKYrestaurant Pi. Hier kunt u met spectaculair uitzicht over de stad heerlijk borrelen en dineren. Kenmerkende details van het interieur zijn de eerlijke, natuurlijke materialen die zorgen voor een verrassend warme en luxueuze sfeer. Het hotel ligt op korte afstand van het AMC, de Ziggodome, AFAS Live en de Amsterdam ArenA.

Veelzijdig Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam ligt aan de A2 en de A9. Het is gelegen nabij het centrum van Amsterdam en de ideale locatie om te overnachten na een concert in de Ziggo Dome, AFAS Live of na evenementen in de Amsterdam ArenA. Ook is het hotel gunstig gelegen ten op zicht van Schiphol. Uiteraard kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van de shuttle service van het hotel naar Schiphol. Het hotel is ook een prima startpunt voor gasten die houden van een heerlijke fiets- of wandeltocht. De steden Abcoude, Weesp en Muiden liggen immers op een steenworp afstand. Het zijn ideale stukken om te fietsen en tochten waarbij u goed kunt genieten van de natuur.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.